Rentacar Beograd

 

Zim Rent A Car Beograd

 

 

 

Rent-a-car agencija Zim Beograd za iznajmljivanje automobila i putničkih kombija vam nudi mogućnost iznajmljivanja ( rentiranja) vozila bez vozača ili sa vozačem.

 

Zim se nalazi u samom centru Beograda, u ulici Pjarona De Mondezira 28, kod parka Kalemegdan. Osim klasične usluge iznajmljivanja automobila, naša agencija  obezbeđuje i putničke kombije.

 

Od rent a car vozila, izdvajamo male gradske automobile, Škoda Fabija, Opel Corsa, VW Polo, po izuzetno pristupačnim cenama, već od 12.00€ tokom zimskih meseci, odnosno 16.00€ tokom letnjih.

 

Sa našim automobilaima je dozvoljen prelazak granice. Kilometraža je uključena u cenu najma, do tri danauključeno je 200Km u proseku dnevno, a najmovi od četiri dana i više uključuju neograničenu kilometražu. Osim gradskih automobila, u ponudi su i automobili srednje kategorije, Opel Astra, Renault Megane, VW Golf, Fiat Tipo. U ponudi su i automobili sa automatskim menjačem, kao i karavan automobili, ukoliko vam je potrebno vozilo za više ljudi. Cene za automobile srednje kategorije, cene se kreću od 19.00€, odnosno 22.00€ tokom leta, celokupan cenovnik možete videti na našem sajtu.  Dodatne popuste možete ostvariti za  Rent A Car automobile na Specijalnoj ponudi, ili rani buking popust ukoliko se rezerviše ranije,

 

Naše rent a car cene su sa uključenim Pdv-om, bez skrivenih troškova i bez doplata za izlazak iz Srbije. Takođe sva naša rent a car vozila su dostupna na Aerodromu Nikola Tesla Beograd, 7 dana u nedelji, uz predhodnu najavu. Naš predstavnik vas čeka na dolaznom terminalu aerodroma, gde na licu mesta popunjavate neophodnu dokumentaciju. Cela procedura traje svega nekoliko minuta. Iznajmljeni automobil, takođe možete vratiti na aerodromu Beograd, ili u našoj kancelariji u centru Beograda. Klijentima koji dolaze porodično, sa malom decom,obezbeđujemo sedišta za decu, bez doplate.

 

Rezervacije možete poslati na mejl zim@eunet.rs ili na telefom +381.65.987.2651 Viber / WhatsUp. Predlažemo da uvek rezervišete automobil unapred, kako bi bili sigurni da je dostupan tip automobila koji vama odgovara.

 

Naša najtraženija rent a car vozila su Opel Corsa automatic, Fiat 500l, VW Golf i Renault Megane automatik dizel karavan.

 

Sva vizila poseduju obaveznu opremu, zimsku opremu tokom zimskih meseci, Gps ( na upit, ne naplaćuje se ), pomoć na putu AMSS 24h za teritoriju Srbije i inostranstvo, zeleni kartom. Za mesečne najmove, imamo mogućnost obezbeđivanja žute parking zone u centru Beograda, i ta usluga ne ulazi u cenu najma. Mesečne cene se formiraju na osnovu dužine najma, kao i prosečne kilometraže, odobravamao dodatne popuste za ograničenu kilometražu na mesečnom nivou. Sve informacije vezano za osiguranje vozila možete pogledati na našem sajtu ili nam se obratiti mejlom, telefonom.