BRAZILSKI JIU JITSU POSLE 30-E

 

 

BRAZILSKI JIU JITSU POSLE 30-E

 

Mnogi misle da je posle 30 godina kasno da se počinje sa nekim sportom. Ali Brazilski Jiu Jitsu je specifičan zato što ga možete trenirati čitav život i samim tim nikad nije kasno za start. U “Caio Terra Academy Beograd” smo u svakom trenutku spremni da vas uverimo u to.

Mnogo naših članova je počelo u “poznim” godinama i promene nisu izostale.Dobili su više samopuzdanja, životne navike su se promenile, u mnogo su boljoj formi nego njihovi vršnjaci i uz sve ostale benefite koje BJJ donosi, njihovi životi su samim tim mnogo kvalitetniji.

Ipak mnogi se pitaju da li oni to mogu. Možda niste u formi, nemate dovoljno snage, stomak je prevelik, ali rešenje je jednostavno. Dovoljno je skupiti hrabrost da sebi kažeš “Neću da sedim u fotelji i čekam starost”. I onda klupko počinje da se odmotava. Shvatiš da ti ne treba ništa osim volje, da sve možeš ako se malo potrudiš. Počneš da se suočavaš sa svojim manama strahovima I nedostatcima i na kraju pronalaziš rešenja za problem.

BJJ te na zabavan način uči da nikad nije kasno, da si sposoban za mnogo više nego što misliš. Ali isto tako naučiš da uvek ima neko bolji i da jednostavno moraš ići napred kako bi pomerio svoje granice. I što je najbitnije naučiš kako da sve to preneseš na svoj celokupan život.

Takodje se mnogi pitaju kako da usklade posao, porodicu i obaveze. Evo rešenja: u jednoj nedelji koja ima 168 sati sigurni smo da svako može da odvoji 4-6 sati nedeljno za sebe.

U “Caio Terra Academy Beograd” smo uvek spremni da ti pomognemo da postigneš svoje ciljeve bili oni rekreativni, takmičarski ili da se jednostavno dovedete u formu.

 

BRAZILSKI JIU JITSU CTA Beograd